ua en ru

Вибухи під Вінницею: відновлено газопостачання у Калинівці

Вибухи під Вінницею: відновлено газопостачання у Калинівці Фото: "Укртрансгаз" (utg.ua)

Відновлювальні роботи на ГРС "Сальник" заплановано на завтра

Газопостачання населених пунктів у Вінницькій області відновлено після вибухів на складах боєприпасів у Калинівці Вінницької області. Про це повідомляє прес-служба Публічного акціонерного товариства (ПАТ) "Укртрансгаз" у Facebook.

"Відновлено газопостачання населених пунктів у Вінницькій області. Завершилися роботи по запуску газорозподільної станції (ГРС) "Калинівка" та ГРС "Дружба", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, відновлювальні роботи на газорозподільній станції "Сальник" заплановано на завтра, 29 вересня 2017 року.

ВАЖЛИВО: Відновлено газопостачання населених пунктів на Вінничині. Завершилися роботи по запуску ГРС #Калинівка і ГРС Дружба. Відновлення роботи ГРС Сальник заплановано на завтра.

Опубліковано Укртрансгаз 28 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з прибуттям населення, яке було евакуйоване в результаті вибухів у Калинівці Вінницької області, почалося відновлення енерго-, газопостачання та зв'язку.

Так, в результаті проведених робіт, станом на 14:30 28 вересня всі населені пункти підключені, проводяться заходи по приведенню роботи електричних мереж в нормальні схеми.