ua en ru

Вибуховий пристрій на ділянці газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород" було закладено під основу бетонної опори трубопроводу, - Аваков

Вибуховий пристрій, за попередніми даними, в результаті якого стався вибух на ділянці газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород", було закладено під основу бетонної опори трубопроводу.

Вибуховий пристрій, за попередніми даними, в результаті якого стався вибух на ділянці газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород", було закладено під основу бетонної опори трубопроводу. Про це заявив в ході засідання Кабінету міністрів Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

"В ході вивчення обставин події головною причиною і головним аспектом нашої уваги, слідчих органів і органів надзвичайних ситуацій є зовнішнє втручання. Ми припускаємо, що вибуховий пристрій було закладено під основу бетонної опори трубопроводу, після чого відбулося два коротких вибухи і потім великий вибух",- заявив Аваков.

За його словами, розміри воронки від вибуху досить значні. Аваков зазначив, що вибух випадково не відбувається в місці, де знаходяться чотири труби одночасно.