ua en ru

Вибух біля автобуса з біженцями в Алеппо: кількість загиблих зросла до 70 осіб

Вибух біля автобуса з біженцями в Алеппо: кількість загиблих зросла до 70 осіб Фото: в результаті вибуху біля автобуса з біженцями в Алеппо загинули 70 осіб

В результаті вибуху біля автобуса з біженцями в Алеппо понад 130 осіб поранено

Кількість загиблих в результаті вибуху біля автобуса з біженцями в місті Алеппо (Сирія) зросла до 70 чоловік. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на обізнане джерело в Алеппо.

"У результаті теракту загинули щонайменше 70 людей, більше 130 поранені. Вибух стався в результаті підриву смертника в машині", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні в сирійському місті Алеппо прогримів вибух біля автобуса, що перевозив евакуйованих біженців, раніше повідомлялося про 39 загиблих.

Вибух стався поблизу автобуса, що перевозив жителів сіл в рамках евакуації за угодою між силами Башара Асада та опозицією.

Зараз в чотирьох сирійських містах проходить евакуація мирних жителів згідно з домовленостями між Іраном і Катаром, який підтримує сирійську опозицію. Проте в районі Алеппо евакуація припинена, так як повстанці в Забадані, одного з міст, включених до домовленість, ще не надали безпечний вихід.