ua en ru

Вибух на військовому складі в Азербайджані: травмовано 6 осіб

Вибух на військовому складі в Азербайджані: травмовано 6 осіб Фото: вибух на складі боєприпасів в Азербайджані (twitter.com oxyaz)

У зв'язку з вибухом в Азербайджані порушено кримінальні справи

В результаті вибуху на військовому складі боєприпасів в Азербайджані 6 осіб отримали травми. Про це повідомляє місцеве видання Haqqin.az, посилаючись на заяву місцевої влади.

"Стало відомо про 6 поранених з числа осіб, які працюють на даній території. Всі вони отримали легкі поранення. Про інших поранених і загиблих інформації не надходило", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, з невстановлених причин в 9:00 27 серпня сталася пожежа в одній з військових частин Міноборони, через що стався вибух приготованих до утилізації боєприпасів.

Так, за розпорядженням глави Азербайджану, для з'ясування причин події і забезпечення заходів безпеки була створена комісія з представників Міноборони, МНС, МВС, МОЗ, Держприкордонслужби, Генпрокуратури та місцевих органів влади.

Крім того, в результаті вжитих заходів, особи, які проживають поблизу військової частини, а також несуть там службу були евакуйовані в безпечне місце. Евакуйовані з сіл Ситалчай, Гілязі, Мамедгасан і Шурабад в безпечне місце жителі, тимчасово розміщені в наметах, встановлених МНС.

Наголошується, що у зв'язку з подією у Військовій прокуратурі порушено кримінальні справи за статтями 223.2 (порушення правил безпеки) і 342.2 (недбале ставлення до служби, що призвело до тяжких наслідків) КК Азербайджану, проводяться оперативно-слідчі заходи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Азербайджані стався вибух на військовому складі з боєприпасами в результаті пожежі.