ua en ru

Вибух у Рівному: на подвір’я приватного будинку кинули гранату

Вибух у Рівному: на подвір’я приватного будинку кинули гранату Фото: місце вибуху гранати

На момент вибуху сім’я перебувала в будинку

Сьогодні, 27 червня, 32-річний житель Рівного повідомив поліції, що о 2:30 невідомі особи кинули вибухівку на подвір’я будинку, де він проживає. У результаті вибуху ніхто не постраждав, повідомляє прес-служба ГУНП у Рівненській області.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник із вулиці кинув на подвір’я пристрій, у результаті вибуху якого пошкоджено бруківку, стіну та вікно будинку. Ніхто із мешканців не постраждав. Сім’я на той момент відпочивала у будинку.


"Вилучені із місця події уламки свідчать, що це міг бути штатний армійський вибуховий пристрій. Усе направлено на дослідження в Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС", - йдеться в повідомленні.

За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу. Правоохоронці розпочали досудове розслідування та проводять оперативні заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєного злочину.

Нагадаємо, 19 червня у Кременчуці Полтавської області стався вибух на подвір'ї приватного домоволодіння одного з місцевих підприємців. Вибухом було пошкоджено будівлю будинку та автомобіль чоловіка.