ua en ru

Вибух в Миколаєві: рятувальники розповіли про ймовірну причину інциденту в житловому будинку

Вибух в Миколаєві: рятувальники розповіли про ймовірну причину інциденту в житловому будинку Фото: пожежа на місці вибуху в Миколаєві (mk.dsns.gov.ua)

Серед причин вибуху розглядається версія загоряння якоїсь суміші або пороху

Рятувальники розповіли про ймовірну причину вибуху в житловому будинку в Миколаєві. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської міськради.

"Газові прилади не зруйновані, вони були вимкнені. Малоймовірно, що це був вибух газу. Зараз розглядається версія вибуху якоїсь суміші або пороху", - заявив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Герасіменя.

За його словами, в будинку зруйновано внутрішні перегородки, утворилися тріщини на зовнішній стіні.

"Міська рада розглядатиме питання про відселення семи мешканців будинку. Протягом доби нам треба знайти житло, де люди зможуть ночувати", - додав Герасіменя.

Відзначається, що постраждалий під час вибуху знаходиться у важкому стані, він отримав 90% опіків тіла. На місці події працює воєнізований аварійно-рятувальний загін, який зміцнює будівлю, щоб вона не зруйнувалася повністю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаєві стався вибух в одноповерховому житловому будинку, в результаті якого важкі травми отримав 31-річний чоловік, імовірно господар, який госпіталізований в лікарняний заклад. Його стан оцінюється як важкий.