ua en ru

Вибух у Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Вибух у Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту Фото: вибух у Києві (kyiv.dsns.gov.ua)

На місці вибуху в Києві правоохоронці спілкуються зі свідками

За фактом вибуху у Києві в Голосіївському районі, який стався в житловому будинку сьогодні, 26 липня 2017 року, поліція відкрила справу. Про це повідомляє прес-служба поліції міста Києва в Facebook.

"Повідомлення про подію надійшло в міліцію о 15:50. За вказаною адресою, на вулицю Бурмистенко, негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції, керівництво поліції Києва, рятувальники, вибухотехнічна лабораторія, газова служба та медики", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, правоохоронці на місці події спілкуються зі свідками і вірогідними свідками, мешканцями будинку. Працівники київської міліції забезпечують охорону місця події. Причини вибуху встановлюються.

Зазначається, що Слідчим відділом Голосіївського управління поліції зібрані матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Вибух у Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Фото: скріншот Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в Києві у Голосіївському районі, який стався в житловому будинку сьогодні, 26 липня 2017 року, з будівлі були евакуйовані 34 людини.