ua en ru

Вибух у Донецьку: українська розвідка назвала причину

Вибух у Донецьку: українська розвідка назвала причину Фото: вибух в Донецьку

Вибух в Донецьку стався вчора

Причиною вибуху у Донецьку, що стався вчора, 14 лютого 2017 року, на території казенного заводу хімічних виробів є недотримання заходів безпеки при поводженні з вибухонебезпечними предметами під час розбору металобрухту російськими військовими. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, командування Російської Федерації на Донбасі використовує зменшення інтенсивності бойових дій для продовження злочинної діяльності щодо знищення місцевої інфраструктури та грабування промислових об’єктів.

"14 лютого ц.р. на території Донецького казенного підприємства хімічних виробів стався вибух через недотримання заходів безпеки при поводженні з вибухонебезпечними предметами під час проведення особовим складом одного з підрозділів 11 окремого мотострілецького полку 1 АК (Донецьк) ЗС РФ робіт зі збору та сортування металобрухту", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 15 лютого Противник, використо...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР причиною вибуху в Донецьку називали "обстріли з боку сил АТО".