ua en ru

Вибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фото

Вибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фото Фото: вибух будинку в Кривому Розі

В результаті вибуху будинку в Кривому Розі постраждали дві людини

Вибух будинку в Кривому Розі (Дніпропетровська область) стався сьогодні, 20 листопада 2016 року на вулиці Тухачевського в Жовтневому районі Кривого Рогу недалеко від зупинки 173-й квартал.

В результаті вибуху будинку в Кривому Розі постраждали дві людини, які були госпіталізовані.

Вибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фотоВибух будинку в Кривому Розі: з'явилися фото

Фото: вибух будинку у Кривому Розі

На даний момент мешканці будинку, в якому стався вибух евакуйовані. На місці вибуху будинку в Кривому Розі працюють рятувальники, а також медики і поліція. Крім того, на місце події приїхав віце-мер міста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за попередньою інформацією, причиною вибуху будинку в Кривому Розі міг стати витік побутового газу.