ua en ru

Вибух у Будапешті: МЗС просить українців не наближатися до місця події

Вибух у Будапешті: МЗС просить українців не наближатися до місця події Фото: місце вибуху оточене поліцією

Постраждалих від вибуху громадян України немає

Посольство України в Угорщині звернулося до українців із проханням уникати наближення до перекритої частини в центрі Будапешта, де стався потужний вибух, до з’ясування причини інциденту та розблокування місця пригоди. Про це повідомляє прес-служба дипломатичного відомства.

Зазначено, що ввечері 24 вересня в центрі Будапешта (VII район, поблизу перехрестя вулиць Teréz körút та Király utca) стався потужний вибух, причина якого встановлюється правоохоронними органами Угорщини.

"Унаслідок вибуху постраждали двоє патрульних поліцейських, які з важкими травмами потрапили до лікарні. За інформацією угорської поліції, інших постраждалих від вибуху, в т. ч. громадян України, немає", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що доступ до місця вибуху та прилеглих до нього вулиць наразі перекритий працівниками угорської поліції.

"Із огляду на це просимо за можливості уникати наближення до зазначеної частини міста до з’ясування причини вибуху та розблокування місця пригоди", - звернулися в українському посольстві.

Нагадаємо, потужний вибух прогримів увечері в суботу, 24 вересня, в угорській столиці Будапешт.