ua en ru

Вибух у Бельгії: рятувальники повідомили про 9 постраждалих

Вибух у Бельгії: рятувальники повідомили про 9 постраждалих Фото: наслідки вибуху в Бельгії (twitter.com/Jonnyboymadlock)

За попередньою версією, вибух стався в результаті витоку газу

В результаті вибуху в житловому будинку в місті Бастонь (провінція Люксембург, Бельгія) постраждали не менше дев'яти осіб, троє з них перебувають у критичному стані, передає RTFB.

Повідомляється, що, за попередньою версією, вибух стався в результаті витоку газу. Вибух пошкодив будинок і розташований поруч китайський ресторан. За словами співробітника рятувальних служб Стефана Тірі, в результаті вибуху постраждали дев'ять осіб, троє з яких перебувають у критичному стані. Всіх потерпілих госпіталізовано.

Також повідомляється, що вночі рятувальники перевірили версію про можливе перебування під уламками тих, кого вважали зниклими безвісти. Проте пізніше виявилося, що вони самостійно дісталися до лікарень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бельгії вибухнув житловий будинок, в результаті чого госпіталізовано трьох постраждалих. Також було відомо про кількох людей, які опинились під завалами. Однак про точну кількість постраждалих спочатку не повідомлялося.