ua en ru

Вибори президента РФ: про свою участь оголосив ще один кандидат

Вибори президента РФ: про свою участь оголосив ще один кандидат Фото: Рахман Янсуков (instagram.com/yansukovrakhman/)

Своїм висуненням Рахман Янсуков сподівається підняти явку серед молоді

Президент Асоціації підприємців з розвитку бізнес-патріотизму "Аванті" Рахман Янсуков оголосив про висунення в президенти Росії. Про це повідомляє РБК.

Своїм висуненням Янсуков сподівається підняти явку серед молоді і довести, що молоді росіяни "патріотично налаштовані", "скільки б не намагався довести зворотне Олексій Навальний, який розгойдує човен в непростий час", зазначив Янсуков.

Крім цього, він виступає проти того, щоб "боротьба з чиновниками і комерційними структурами видавалася за роботу з викорінення корупції, а неузгоджені акції протесту - за волевиявлення громадян і демократичні свободи". Також він пропонує "удосконалити поточну національну ідею" і розвивати "бізнес-патріотизм" для боротьби з "суррогатно номенклатурно-олігархічним капіталізмом" в Росії.

Як зазначає видання, з початку липня по кінець серпня радником Янсукова була дочка прес-секретаря президента РФ Єлизавета Пєскова. Сам Янсуков є колишнім помічником чеченського політика і бізнесмена Умара Джабраїлова, який і заснував Асоціацію підприємців.

Нагадаємо, 30 жовтня російська журналістка Катерина Гордон заявила, що має намір брати участь у президентських виборах 2018 року.