ua en ru

ВВ заперечують затримання самообороною Майдану військовослужбовця з Сум

Внутрішні війська МВС України спростовують інформація про затримання самообороною Майдану військовослужбовця сумського батальйону внутрішніх військ.

Внутрішні війська (ВВ) МВС України спростовують інформація про затримання самообороною Майдану військовослужбовця сумського батальйону внутрішніх військ. Про це повідомляє прес-службі відомства.

"В деяких ЗМІ з`явилась інформація про те, що "самообороною Майдану затримані працівники органів внутрішніх справ та військовослужбовець внутрішніх військ із сумської військової частини". Прес-служба внутрішніх військ спростовує таку інформацію, оскільки вона не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

Водночас в прес-службі ВВ МВС України зауважують, що будь-які протиправні дії стосовно працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ каратимуться відповідно до діючого законодавства України.

Нагадаємо, вчора народний депутат України від "Батьківщини" Володимир Ар'єв написав на своїй сторінці у Facebook, що самооборона Майдану затримала двох бійців севастопольського підрозділи "Беркут" і одного солдата внутрішніх військ з Сум у цивільному одязі.

"Самооборона їх затримала, попросила написати пояснювальні записки. Потім приїхав командир взводу і забрав гуляк під розписку, що отримав їх цілими і без претензій", - написав нардеп.