ua en ru

У другій машині ОБСЄ під час підриву на Донбасі знаходилися росіяни, які і були ціллю, - ІС

У другій машині ОБСЄ під час підриву на Донбасі знаходилися росіяни, які і були ціллю, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Тимчук заявив, що СММ ОБСЄ повинна дати пояснення, хто перебував у другій машині місії

У другій машині ОБСЄ під час підриву в Луганській області перебували громадяни Російської Федерації, які і були ціллю бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"СММ ОБСЄ повинна дати пояснення, хто перебував у другій машині місії під час підриву поблизу н. п. Пришиб. За нашими даними, у другому автомобілі місії перебували громадяни РФ з числа спостерігачів ОБСЄ", - повідомив Тимчук.

Як наголошується, підрив автомобіля був спланований російськими спецслужбами та здійснено виконавцями з "МГБ ДНР". Разом з тим, Тимчук повідомляє, що метою бойовиків був автомобіль з громадянами РФ.

"Вийшла промашка - був підірваний не той автомобіль. Мета провокації гранично зрозуміла - дати Путіну привід розкручувати карту "українського тероризму", нібито через який загинули російські громадяни в міжнародній місії", - йдеться в повідомленні.

СММ ОБСЄ повинна дати пояснення, хто перебував у другій машині місії під час підриву поблизу н. п. Пришиб. За нашими данн...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 5 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що діяльність ОБСЄ на Донбасі буде обмежена до виконання робіт з розмінування.