ua en ru

Друга черга об’їзної дороги навколо Дніпропетровська буде здана в експлуатацію у 2013 р., - Вілкул

Друга черга об'їзної дороги навколо Дніпропетровська буде здана в експлуатацію у 2013 р. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул під час виїзної нараду щодо будівництва другої черги об'їзної дороги навколо Дніпропетровська, повідомляє прес-служба посадовця.

"Цього року буде здана в експлуатацію вже друга черга (7 км) об'їзної у Дніпропетровську. Це дозволить вивести з правого берега міста щоденний потік транзитного транспорту обсягом понад 10 тисяч одиниць", - сказав Вілкул.

Нова ділянка дороги (від автодороги Дніпропетровськ - Запоріжжя до м. Дніпропетровськ (5,8 км) та від межі м. Дніпропетровськ до вул. Мільмана (1,2 км) включатиме три шляхопроводи, три гофротунелі (конструкції для проведення комунікацій під дорогою), дві дворівневі транспортні розв'язки. Будуть перевлаштовані чотири нитки магістрального газопроводу, дві повітряні лінії електропередач ПЛ 150 кВ та чотири повітряні лінії ПЛ 330 кВ.

Нагадаємо, перша черга об'їзної дороги довжиною 18 км була здана в грудні 2011 р.

Читайте також: В Україні в 2013 р. буде збудовано та відремонтовано 1,4 тис. км доріг, вартість ремонту складе 7 млрд грн, - Вілкул