ua en ru

Друга частина тунелю на Поштовій площі у Києві буде здана до Дня визволення Києва восени, - Азаров

Друга частина тунелю на Поштовій площі у Києві буде здана до Дня визволення Києва восени 2013 р. Про це повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров, оглядаючи завершення робіт на першій частині тунеллю на Поштовій площі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Загалом цей транспортний вузол розрахований на колосальну кількість автомобілів - до 100 тис. на добу. Об'єктів такої складності в Києві ще не будували. Мені дуже приємно, що не зважаючи на всі труднощі, будівництво наближається до завершення... Я думаю, що ми до Дня визволення Києва здамо другу частину цього тунелю, таким чином зможемо повністю ліквідувати пробки в цьому напрямку", - зазначив Азаров.

Він також наголосив на тому, що розв'язка на Поштовій площі дасть змогу вирішити проблему транзиту транспорту через місто.

"Я думаю, що без світлофорний проїзд, безперешкодний проїзд дозволить забрати значну частину транзиту з міста. У будь-якому разі скоротити перебувати транзиту, вирішити проблему перетину Києва за обмеженій час", - підкреслив Азаров.