ua en ru

ЗСУ продовжують відведення озброєння калібром менше 100 міліметрів

ЗСУ продовжують відведення озброєння калібром менше 100 міліметрів Фото: АТО на Донбасі

Сьогодні українські бойові машини відійдуть на відстань не менше 15 кілометрів на Донецькому напрямку

Збройні сили України (ЗСУ) продовжують відведення озброєння калібром менше 100 міліметрів від лінії розмежування у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Як і попередня, ніч у зоні проведення АТО пройшла без порушень Мінських домовленостей. Українські військові продовжують відведення озброєння калібром менше 100 міліметрів. Вчора на Маріупольському напрямку від лінії розмежування було відведено танки. Сьогодні наші бойові машини відійдуть на відстань не менше 15 кілометрів на Донецькому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, затишшя дає можливість звернути більше уваги на відновлення інфраструктури Донбасу. Саме на це питання найбільшу увагу звертає РНБО. Відновлюються лінії електропередач, водогони, телекомунікації та багато іншого.

Зокрема, повідомляється, що в Курахово відновлено телефонний зв'язок, як мобільний, так і провідний. В інших районах проводиться робота щодо його відновлення.

Окрім цього, сапери постійно отримують заявки на розмінування цивільних об'єктів.

Як і попередня, ніч у зоні проведення АТО пройшла без порушень Мінських домовленостей. Українські військові продовжують ...

Posted by Прес-центр АТО on 21 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за процесом відведення спостерігають представники місії ОБСЄ.