ua en ru

Зустріч Трампа та заступника голови Банку Росії скасували черещ критику американських ЗМІ

Зустріч Трампа та заступника голови Банку Росії скасували черещ критику американських ЗМІ Фото: Дональд Трамп

Олександр Торшин повинен був особисто зустрітися в Дональдом Трампом

Зустріч президента Сполучених штатів Америки Дональда Трампа та заступника голови Банку Росії, статс-секретаря Олександра Торшина була скасована через критику в американських ЗМІ. Про це повідомляє El País, посилаючись на джерела в Білому домі.

"Олександр Торшин раніше зустрічався з одним із синів Трампа і підтримує тісні зв'язки з Національною стрілецькою асоціацією США", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в лютому 2017 року російська делегація прибула до Вашингтону для участі в Національному молитовному сніданку, в ході якого виступав президент Сполучених Штатів. Тоді Торшин і повинен був особисто зустрітися в главою США. За кілька годин до зустрічі її анулювали через критику з боку американських ЗМІ з приводу впливу Росії на команду Трампа.

До складу згаданої делегації РФ входили 16 осіб: представники Держдуми, Центробанку, наукових кіл та громадських організацій. Однак Трамп в межах самого заходу ніяких зустрічей не проводив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн не вніс у свою первісну декларацію платежі, отримані в 2015 році від російських компаній.