ua en ru

Зустріч Трампа з Кім Чен Ином можуть перенести на більш пізній термін

Зустріч Трампа з Кім Чен Ином можуть перенести на більш пізній термін Фото: Дональд Трамп і Кім Чен Ин (колаж РБК-Україна)

Трамп сумнівається з приводу зустрічі з Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп у вівторок, 22 травня, повідомив, що його зустріч з лідером Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ином може бути перенесена на пізніший термін. Про це повідомляє АР.

"Зустріч може не відбутися 12 червня", - заявив Трамп.

Крім того, він зазначив, що саміт може відбутися пізніше.

"Відбудеться він (саміт, - ред.) або ні, ви дізнаєтеся зовсім скоро. Якщо він не пройде (12 червня, - ред.), може, він пройде пізніше... Ми подивимося, що станеться - вийде чи ні. Якщо вийде, то буде добре. Це буде здорово для Північної Кореї. Якщо цього не відбудеться, то теж не страшно. Будь що буде", - сказав Трамп.

Нагадаємо, помічники президента США все більше сумніваються, що його зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином відбудеться. Так, офіційні особи США вважають, що саміт може не відбутися. Однією з причин цього є заяви північнокорейської сторони. Крім того, у Трампа сумніваються, що Північна Корея готова відмовитися від ядерної зброї.

Трамп раніше повідомив, що його зустріч з Кім Чен Ином, на якій повинні обговорюватися перспективи повної денуклеаризації Корейського півострова, пройде в Сінгапурі 12 червня.