ua en ru

Зустріч Порошенка з Трампом: у МЗС повідомили подробиці

Зустріч Порошенка з Трампом: у МЗС повідомили подробиці Фото: Петро Порошенко і Дональд Трамп (twitter/stsegolko)

Порошенко зустрінеться з Трампом 21 вересня

Міністр закордонних справ Павло Клімкін повідомив подробиці зустрічі президента України Петра Порошенка з президентом США Дональдом Трампом, запланованої на 21 вересня 2017 року у Нью-Йорку. Про це Клімкін розповів у рамках засідання щорічної зустрічі "Ялтинської європейської стратегії", повідомляє "Європейська правда".

"Будемо обговорювати ситуацію навколо окупованого Донбасу та спільну тактику. Звичайно, будемо обговорювати безпекову співпрацю та сприяння США у просуванні порядку денного українських реформ. Це - основні питання порядку денного", - повідомив Клімкін.

Крім того, глава вітчизняного зовнішньополітичного відомства додав, що на зустрічі також будуть присутні Володимир Єльченко та Нікі Гейлі - постійні представники України та США при ООН.

"Зустріч буде на полях Генасамблеї, в ній будуть брати участь радники з питань нацбезпеки і посли України та США в ООН", - додав Клімкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко зустрінеться з Трампом у четвер, 21 вересня, під час участі в 72-й сесії Генасамблеї ООН.