ua en ru

У наслідок теракту в Тунісі загинули 27 туристів

У наслідок теракту в Тунісі загинули 27 туристів Фото: теракт у Тунісі

Також в МВС Тунісу повідомили про триваючий "терористичний напад"

В результаті нападу озброєних людей на готель в Тунісі загинули щонайменше 27 туристів. Про теракт у Тунісі повідомляє ВВС з посиланням на МВС країни.

"Щонайменше 27 людей загинули в результаті нападу озброєних людей на популярний у туристів готель в Сусі на узбережжі Тунісу, повідомили в міністерстві внутрішніх справ країни. На місці була чутна стрілянина. Один з нападників убитий, повідомила влада", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що деякі очевидці повідомляють про вибухи, але офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Також в МВС Тунісу повідомили про триваючий "терористичний напад" і наявність жертв, проте не привели інших подробиць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок теракту у Франції одна людина обезголовлена і двоє поранені.

Відзначимо, останній великий теракт в Тунісі стався в березні цього року. 18 березня терористи здійснили напад на парламент країни знаходиться в столиці країни (також носить назву Туніс). Крім того озброєні люди у військовій формі захопили заручників у будівлі національного музею Бардо, що знаходиться поблизу. В результаті нападу на музей і послідувала поліцейської спецоперації загинули 17 іноземних туристів, загальне число жертв нападу склало 23 людини.

Пізніше в Тунісі у справі про теракт в музеї Бардо були заарештовані чотири людини. Пізніше в інтернеті було оприлюднено відеозапис, де відповідальність за теракт в Тунісі взяла на себе терористична організація "Ісламська держава".