ua en ru

Внаслідок обстрілів у зоні АТО поранено одного українського військового, - штаб

Внаслідок обстрілів у зоні АТО поранено одного українського військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 23 рази обстрілювали сили АТО

Внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі поранено одного українського військового. Про це йдеться у повідомленні штабу Антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Окупанти дещо зменшили інтенсивність обстрілів наших позицій з важкого озброєння...Станом на 18 годину зафіксовано 23 обстріли. Одного нашого військового поранено", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Красногорівку та Новотроїцьке. Крім того, з гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні Широкине, Талаківка, Мар’їнка, Новотроїцьке та Водяне, по Новотроїцькому також вогонь вів і снайпер, а по Широкиному неодноразово стріляли БТРи противника.

"На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї вели вогонь по Авдіївці та Троїцькому. На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська з гранатометів обстрілювали Троїцьке", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 28 січня 2017 року Окупанти дещо зменшили інтенсивність обстрілів наши...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 27 січня 2017 року, в результаті бойових дій поранено трьох українських військовослужбовців, загиблих немає.