ua en ru

Внаслідок обстрілів бойовиків у зоні АТО поранено одного військового, ще двох травмовано, - штаб

Внаслідок обстрілів бойовиків у зоні АТО поранено одного військового, ще двох травмовано, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 48 разів обстрілювали сили АТО

Внаслідок обстрілів бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 25 січня 2017 року, поранено одного військового, ще двох травмовано. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Окупанти продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках... За минулу добу зафіксовано 48 обстрілів. Одного нашого військового поранено та двох травмовано", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Красногорівці, Мар’їнці, Жовтому, Березовому, Водяному та Широкиному. Крім того, із реактивних систем Град-“П” бойовики обстріляли населений пункт Красногорівка.

"З гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Мар’їнку, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке. По Новотроїцькому та Мар’їнці вогонь вів снайпер, а по Широкиному - БМП противника", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Троїцьке та Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - Оріхове, Жовте та Новозванівку.

На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики стріляли по Авдіївці, Зайцевому та Троїцькому. Як зазначається, Луганське, Зайцеве та Авдіївка були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 25 січня 2017 року Окупанти продовжили обстріли наших позицій на всіх на...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала поліцейського при спробі отримати хабар з бійця АТО.