ua en ru

Світовий банк готовий і надалі покращувати систему охорони здоров'я України, - Супрун

Світовий банк готовий і надалі покращувати систему охорони здоров'я України, - Супрун Фото: Уляна Супун (РБК-Україна)

Супрун розповіла про спільні з Світовим банком медичні проекти в Україні

Світовий банк готовий і надалі допомагати поліпшенню системи охорони здоров'я України. Про це у Facebook повідомила в. о. голови МОЗ Уляна Супрун за підсумками зустрічі з президентом групи Світового банку Джим Йонг Кімом.

"Світовий банк неодноразово підтримував Україну на шляху до прийняття медичної реформи і готовий надалі допомагати покращувати систему охорони здоров'я", - зазначила Супрун.

Вона також додала, що у Світового банку є проект "Поліпшення здоров'я на службі у людей", який працює у 8 областях України і допомагає надавати якісну медичну допомогу і профілактику пацієнтам.

Сьогодні разом із Президентом Групи Світового банку Jim Yong Kim відвідали Центр первинної медико-санітарної допомоги №1...

Опубліковано Уляна Супрун 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна може претендувати на 40 трлн доларів "вільних" інвестицій. Президент групи Світового банку також зазначив, що відкриття ринку землі дозволить, за попередніми підрахунками, збільшити ВВП на 1,5%, і це той сектор, на який звертають найбільшу увагу інвестори з точки зору подальшого розвитку України.