ua en ru

Всі обмеження руху на дорогах будуть зняті протягом доби, - "Укравтодор"

Всі обмеження руху на дорогах будуть зняті протягом доби.

Всі обмеження руху на дорогах будуть зняті протягом доби. Про це на прес-конференції заявив глава "Укравтодору" Євген Прусенко, передає його прес-служба.

"Сприятлива погода нарешті надала нам можливість працювати ефективніше, а отже решта закритих доріг буде розчищено вже до кінця дня, а до віддалених населених пунктів Донецької, Волинської та Івано-Франківської областей проїзд буде забезпечений вже завтра", - зазначив Прусенко.

Так, обмеження руху на 7 дорогах державного значення у Волинській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській та Миколаївській обл. будуть зняті протягом доби, а проїзд до 115-ти віддалених населених пунктів Донецької, Волинської, Івано-Франківської та Львівської областей буде забезпечений до кінця завтрашнього дня.

За словами Прусенка, з самого початку ускладнення погодних умов на автомобільних дорогах загального користування щоденно цілодобово працювали майже 3,5 тис. дорожників і понад 2,5 тис. дорожніх механізмів.

"Належна організація робіт дозволила не допустити закриття руху по автомобільних дорогах Одеської, Херсонської та західних областей України, а обмеження проїзду основними дорогами державного значення у Кіровоградській - зняти протягом доби", - зазначив він.