ua en ru

Всі електромагнітні показники в палаті Тимошенко в нормі, - ДПтСУ

СЕС провела обстеження палати Юлії Тимошенко в лікарні "Укрзалізниці" і з'ясувала, що всі електромагнітні показники перебувають в межах норми.

Санітарно-епідеміологічна служба сьогодні, 20 січня 2014 р., провела обстеження приміщення перебування засудженої екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" і з'ясувала, що всі електромагнітні показники в її палаті перебувають в межах норми. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України (ДПтСУ).

"За рішенням адміністрації Качанівської виправної колонії (№54), сьогодні санітарно-епідеміологічна служба провела обстеження приміщення перебування засудженою Тимошенко Ю.В. Усі електромагнітні показники у нормі. Результати були повідомлені засудженій. Складено відповідний акт", - йдеться в повідомленні.

Пенітенціарії нагадують, що Тимошенко було дозволено використовувати прибори вимірювання радіації, шуму, якості води, а також електромагнітного поля. Напередодні ж вона звернулася до керівництва виправної колонії з вимогою перевести її до іншого приміщення, оскільки, за її словами, її прилад вимірювання електромагнітного поля почав щогодини збільшувати показники.

При цьому в ДПтСУ стверджують, що контроль вологи, радіаційного фону, електромагнітних показників, якості води, шуму, світла тощо відповідними службами у приміщеннях перебування Тимошенко проводяться регулярно, а перевищень чи порушень норми зафіксовано жодного разу не було.