ua en ru

Всі 30 ув'язнених, які спробували втекти з колонії в Слов'яносербську при атаці бойовиків, повернені, - ДПтС

Всі 30 ув'язнених, які спробували втекти з колонії в Слов'яносербську Луганської області при атаці бойовиків в ніч з 4 на 5 липня 2014 р., повернені у виправний заклад.

Всі 30 ув'язнених, які спробували втекти з колонії в Слов'яносербську Луганської області при атаці бойовиків в ніч з 4 на 5 липня 2014 р., повернені у виправний заклад. Про це на брифінгу заявив глава Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький, передає кореспондент РБК-Україна.

"Тут терористи намагалися звільнити одного засудженого... Тому близько 1:20 з п'ятниці на суботу до 20 терористів здійснили напад на колонію із застосуванням зброї, снайперським вогнем були обстріляні три спостережні вежі", - повідомив Старенький.

За його словами, в результаті атаки 30 засуджених намагалися здійснити втечу.

"Але була посилена охорона колонії, попереджена спроба втечі. Всі засуджені повернуті в колонію", - повідомив голова ДПтС.

Також він додав, що стосовно ув'язнених, які намагалися втекти, винесені догани чи інші рішення про порушення дисципліни.

Раніше повідомлялося, що в Слов'яносербську Луганської області вісім ув'язнених здійснили втечу з колонії в результаті нападу бойовиків.