ua en ru

ЗС РФ приховують обставини загибелі військовослужбовців для уникнення грошових виплат, - розвідка

ЗС РФ приховують обставини загибелі військовослужбовців для уникнення грошових виплат, - розвідка Фото: ВС РФ приховують обставини загибелі військовослужбовців

Сім'ї загиблих в судовому порядку намагаються спростувати надану інформацію

Російські військові намагаються приховувати обставини загибелі своїх військовослужбовців, щоб уникнути грошових виплат їхнім сім'ям. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Родини загиблих чотирьох військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК у судовому порядку намагаються спростувати надану командуванням бригади інформацію, що їх близькі загинули під час самовільного залишення частини", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 24 травня У 1 та 2 АК продовжу...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК РФ, за свідченням місцевих жителів, пограбувала місцевий продуктовий магазин.

Так, зазначено, що група військовослужбовців, спрямована для посилення передових позицій, не з'явилася до місця призначення.

"Група військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, яку було направлено для посилення передових позицій, не прибула до місця призначення. Здійснюється пошук озброєних військовослужбовців, які за свідченням місцевих мешканців та пограбували місцевий продуктовий магазин", - йдеться в повідомленні.