ua en ru

За час військового конфлікту на Донбасі загинули 7 медпрацівників, - Супрун

За час військового конфлікту на Донбасі загинули 7 медпрацівників, - Супрун Фото: виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун

За словами Супрун, ще 13 медпрацівників отримали поранення

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що за час військового конфлікту на Донбасі загинули 7 медичних працівників, ще 13 отримали поранення. Про це повідомляється у Twitter Супрун.

Також в. о. міністра охорони здоров'я повідомила, що 40 лікарень піддалися обстрілу.

"Всупереч резолюції Ради Безпеки ООН 2286 за час війни РФ проти України загинули 7 медпрацівників, поранено 13, обстрілено 40 лікарень", - написала Супрун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко нагородив 129 українських військовослужбовців, які відзначилися в зоні проведення АТО на Донбасі. Відповідний указ він підписав 22 травня, передає прес-служба президента.

Повідомляється, що Порошенко нагородив 129 українських військовослужбовців, серед нагороджених 20 загиблих, 109 поранених. Більшість з них виконували завдання на Маріупольському напрямку, а також в районах населених пунктів Зайцево і Авдіївка, в районі Донецького аеропорту.