ua en ru

Під час сьогоднішньої атаки на позиції ЗСУ загинули вісім бойовиків

Під час сьогоднішньої атаки на позиції ЗСУ загинули вісім бойовиків Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Також 11 бойовиків отримали поранення

В результаті ранкової атаки бойовиків на позиції Збройних сил України (ЗСУ) 8 бойовиків були знищені, і 11 отримали поранення. Про це під час відкриття виставки військової техніки повідомив президент України Петро Порошенко.

За словами Порошенка, в ході відбиття атаки "8 бойовиків були знищені, понад 11 поранені". Він також додав, що українська армія "повністю відновила лінію зіткнення".

Порошенко зазначив, що сьогоднішнє зіткнення з бойовиками ще раз підтверджує два факти: "перше - росіяни підло, порушуючи перемир'я, мінські угоди, намагаються атакувати позиції наших військ, але наша армія і наші Збройні сили вже інші".

Відкриття виставки сучасного озброєння та військової техніки на Михайлівській площі в Києві.

Опубліковано Петром Порошенком Четвер, 23 серпня 2018 р.

Нагадаємо, в зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі сьогодні, 23 серпня 2018 року, загинули 5 українських військових, ще 7 поранено. Як повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, сьогодні близько шостої години ранку під прикриттям артилерії і мінометів бойовики наблизилися до передових позиціях однієї з механізованих бригад в районі н. п. Кримське здійснили спробу захоплення спостережних постів вздовж Бахмутської траси. Внаслідок бойового зіткнення, яке тривало п'ять годин, загинули четверо українських військових, ще семеро отримали поранення.