ua en ru

Під час мітингу під АПУ водій авто намагався наїхати на правоохоронців

Під час мітингу під АПУ водій авто намагався наїхати на правоохоронців Фото: будівля Адміністрації Президента України

Водій виявився нетверезий, його доставили в райвідділ міліції

Під час мітингу під Адміністрацією Президента України (АПУ) сьогодні, 27 квітня, водій автомобіля Mercedes намагався наїхати на правоохоронців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України в місті Києві.

"Сьогодні біля Адміністрації Президента України відбувся мітинг. Близько сотні клієнтів проблемних банків прийшли до АП, аби передати керівництву держави свої вимоги. Охорону громадського порядку під час заходу забезпечували працівники структурних підрозділів столичної міліції. До кордонів міліції через натовп пікетників увірвався білий "Мерседес", який намагався наїхати на правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Автомобіль вдалося вчасно зупинити, тому в результаті інциденту ніхто не постраждав. Як з'ясувалося, водій перебував за кермом з явними ознаками сп'яніння, його доставили до Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві для з'ясування всіх обставин і мотивів його дій.

За даним фактом проводиться подальша перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Нагадаємо, у МВС спростували причетність свого співробітника до великого ДТП у Голосіївському районі Києва увечері 26 квітня.