ua en ru

Під час фіналу Євробачення-2017 за порядком у Києві стежитимуть близько 10 тис. поліцейських

Під час фіналу Євробачення-2017 за порядком у Києві стежитимуть близько 10 тис. поліцейських Фото: поліція забезпечуватиме правопорядок під час фіналу Євробачення-2017

3,5 тисячі правоохоронців працюватимуть безпосередньо в районі проведення Євробачення-2017

Під час фіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який відбудеться сьогодні, 13 квітня 2017 року, за порядком у Києві стежитимуть близько 10 тис. правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Сьогодні, 13 травня, під час фіналу "Євробачення-2017" правопорядок у столиці забезпечуватимуть близько 10 тисяч правоохоронців, з них 3,5 тисячі - безпосередньо в районі проведення конкурсу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергій Будник, до охорони безпеки учасників і гостей "Євробачення-2017" відбирали найбільш підготовлених поліцейських не лише з Києва, а й з інших областей.

Крім того, зазначається, що серед правоохоронців розповсюдили розмовник, розроблений Національною академією внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман має намір перевірити витрати державних коштів на проведення "Євробачення-2017".