ua en ru

За час АТО в Донецькій області зникли безвісти майже 1,4 тис. осіб, - МВС

За час АТО в Донецькій області зникли безвісти майже 1,4 тис. осіб, - МВС Фото: у донецькій міліції назвали число зниклих без вести з початку АТО

З них 455 жителів вже знайшли і продовжують шукати ще 926

За час проведення антитерористичної операції (АТО) в Донецькій області зникли безвісти 1 тис. 381 людина, місцезнаходження 455 з них встановлено. Про це йдеться в повідомленні прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"З початку проведення антитерористичної операції на території Донецької області оголошено в розшук 1381 безвісти зниклий, місцезнаходження 455 з них встановлено. Пошуки решти 926 жителів регіону тривають", - йдеться в повідомленні.

Станом на сьогодні на обліку ГУМВС України в Донецькій області знаходиться 564 зниклих без вести людей і 362 викрадених особи (статистика з початку проведення АТО).

Достовірно встановлено, що 204 людини були викрадені представниками так званої ДНР. Обставини зникнення ще 158 осіб встановлюються.

За всіма фактами викрадення людей міліцією відкрито кримінальні провадження за ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за даними Ірини Геращенко, на сьогодні в полоні у бойовиків перебувають близько 240 українців.