ua en ru

За час АТО на Донбасі загинули 23 співробітники СБУ, - Грицак

За час АТО на Донбасі загинули 23 співробітники СБУ, - Грицак Фото: СБУ (facebook.com/SecurSerUkraine/)

Зокрема, полковник СБУ Юрій Возний загинув три дні тому

За час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули 23 співробітники Служби безпеки України. Про це заявив глава СБУ Василь Грицак, повідомляє прес-служба СБУ у Facebook.

Як зазначається, у Національній академії Служби безпеки України сьогодні відбулося вручення дипломів молодим лейтенантам, які продовжать службу в оперативних підрозділах СБУ. Участь у церемонії взяв і Грицак, який у ході виступу зазначив, що під час АТО на Донбасі загинули 23 співробітники СБУ.

"За кожною цією цифрою стоять Герої. Наш побратим полковник СБУ Юрій Возний загинув три дні тому, 27 червня поблизу Костянтинівки, ще двоє наших офіцерів отримали поранення. І сьогодні разом із лейтенантськими погонами на плечі випускників лягає відповідальність не лише за себе, але й відповідальність перед тими, хто боровся і поліг за Україну", - зазначив він.

«Ви – сьогодення й майбутнє нашої спецслужби», ‒ Василь Грицак вручив дипломи випускникам Академії #СБУ У Національній ...

Опубліковано Служба безпеки України 30 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в ході бойових дій 29 червня 2017 року загинув один військовий, ще шестеро постраждали.