ua en ru

За час агресії РФ лікарні Міноборони допомогли понад 10 тис. військових, - Порошенко

За час агресії РФ лікарні Міноборони допомогли понад 10 тис. військових, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко перебуває з робочим візитом у Донецькій області

За час агресії Російської Федерації лікарні Міністерства оборони України допомогли понад 10 тис. військових. Про це повідомив президент України Петро Порошенко у ході робочого візиту у Донецьку область, повідомляє прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Twitter.

"Від початку російської агресії отримали медичну допомогу у лікувальних закладах Міноборони більше десяти тисяч поранених воїнів", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ОБСЄ констатують збільшення кількості жертв серед мирного населення Донбасу. Так, заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг повідомив, що за даними СММ ОБСЄ в Україні, на Донбасі від початку року загинули 45 мирних жителів, ще 216 цивільних за цей час були поранені.

"Кількість жертв серед мирного населення збільшилася на 110 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом в минулому році", - повідомив Хуг, додавши, що цивільне населення Донбасу гине через обстріли на лінії розмежування, які тривають через невиконання мінських домовленостей.