ua en ru

Ворожий штурм біля Берестового та масові обстріли: ситуація на фронті

Ворожий штурм біля Берестового та масові обстріли: ситуація на фронті Фото: ворожий штурм біля Берестового та масові обстріли (Getty Images)

Російські військові вдалися до масового обстрілу цивільної інфраструктури на низці напрямків. Також зазнали значних втрат під час штурму біля Берестового, однак бої продовжуються.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Генерального штабу ЗСУ.

Ситуація на фронті станом на 18:00.

На Волинському та Поліському напрямках:

Білорусь здійснює переміщення окремих підрозділів до пунктів постійної дислокації.

На Сіверському напрямку:

Окупанти продовжують забезпечувати посилену охорону ділянки кордону в Брянській та Курській областях. Обстріляли з мінометів цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Ходине, Рижівка та Велика Писарівка Сумської області.

На Слобожанському напрямку:

Ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Уди, Питомник, Ртищівка, Іванівка, Гусарівка та інших.

На Сєвєродонецькому напрямку:

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Привілля, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Воронове, Тошківка, Гірське та інших.

На Слов’янському напрямку:

Українські бійці успішно заважають ворогу покращити своє тактичне положення в напрямку міста Слов’янськ. Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах Вільного, Адамівки, Долини і Тетянівки, а також завдали авіаудару по Слов’янську.

На Бахмутському напрямку:

Окупанти відкрили вогонь з артилерії по районах населених пунктів Комишуваха, Врубівка, Миколаївка, Семигір’я і Нью-Йорк, а також завдали авіаударів поруч з Новою Кам’янкою, Покровськом й Клиновим.

Наші ж бійці завдали значних втрат окупантам у живій силі й техніці під час ворожого штурму поблизу Берестового.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках:

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Кам’янка, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Вугледар, Микільське та інших. Також російські військові застосували авіацію поруч з Мар’їнкою й Кам’янкою.

На Південнобузькому напрямку:

Без суттєвих змін. Ворог застосував артилерію в районах Великої Костромки, Любомирівки і Новомиколаївки, а штурмову та армійську авіацію - в районах населених пунктів Олександрівка, Князівка і Новоданилівка.