ua en ru

Парламент збільшив на 131 млн грн видатки на розвиток фізкультури і спорту

Верховна Рада України збільшила на 131 млн грн розвиток фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту.

Верховна Рада України збільшила на 131 млн грн розвиток фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту. Це випливає з висновку комітету ВР з питань бюджету щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 р.", текст якого є в розпорядженні РБК-Україна.

"Збільшити видатки за кодом "Розвиток фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту" на 130,996 млн грн ", - йдеться у висновку комітету.

У тому числі депутати передбачили видатки споживання на 129,5 млн грн та видатки розвитку - на 1,5 млн.

Нагадаємо, народні депутати України сьогодні схвалили без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів.

Голова комітету з питань бюджету Євгеній Гєллєр запропонував врахувати кілька додаткових пропозицій до законопроекту, зокрема зміни редакцій низки статей і зазначив, що для врахування цих пропозицій необхідно уточнити відповідні показники доходів і видатків за загальним і спеціальним фондами, збалансувавши показники загального фонду за рахунок збільшення зовнішніх запозичень з відповідним корегуванням показників дефіциту і державного боргу.