ua en ru

ВР збільшила витрати на виробництво телерадіопрограм для державних потреб

Верховна Рада України (ВР) збільшила на 100 млн грн фінансування української версії EuroNews.

ВР збільшила витрати на виробництво телерадіопрограм для державних потреб. Це випливає з висновку комітету ВР з питань бюджету щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 р.", текст якого є у розпорядженні РБК-Україна.

"Збільшити видатки споживання на Виробництво та трансляцію телерадіопрограм для державних потреб, збирання, обробку та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, створення та функціонування україномовної версії міжнародного каналу EuroNews на 100 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, народні депутати України сьогодні прийняли без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів.

Голова комітету з питань бюджету-Євген Геллер запропонував врахувати кілька додаткових пропозицій до законопроекту, зокрема зміни редакцій низки статей і зазначив, що для обліку цих пропозицій необхідно уточнити відповідні показники доходів і видатків за загальним та спеціальним фондами, збалансувавши показники загального фонду за рахунок збільшення зовнішніх запозичень з відповідним коригуванням показників дефіциту і державного боргу.