ua en ru

ВР відхилила законопроект про внесення ОПЗ в список об'єктів, що не підлягають приватизації

Верховна Рада України відхилила проект закону № 2209 від 13 березня 2008 р. ініціював народним депутатом КПУ Євгеном Мармазовим про внесення змін до закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" (щодо ВАТ "Одеський припортовий завод"). За ухвалення законопроекту проголосував 51 народний депутат.

Законопроектом пропонувалося включити до переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, акції ВАТ "Одеськийприпортовий завод", що знаходяться у державній власності на день набрання чинності закону.

Крім того, ВР відхилила законопроект № 2217 про внесення змін до закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" (щодо ВАТ "Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів"). За ухвалення відповідного законопроекту проголосували лише 72 народних депутата.
Законопроектом також пропонувалось включити до переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, акції ВАТ "Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів".