ua en ru

ВР залишила систему оподаткування для спрощенців та встановила податкові канікули для підприємств з обігом до 3 млн грн, - В.Хомутиннік

Верховна Рада (ВР) України залишила попередню систему оподаткування для спрощенців та підтримала пропозицію Президента України Віктора Януковича щодо встановлення податкових канікул для підприємств з обігом до 3 млн грн. Про це на брифінгу у ВР заявив голова комітету з питань податкової та митної політики, нардеп від фракції Партії регіонів Віталій Хомутиннік, передає кореспондент РБК-Україна.
В.Хомутиннік також зазначив, що протягом першого кварталу 2011 р. профільний комітет разом із робочою групою має намір розробити нові пропозиції щодо податкового законодавства.
"Протягом І кв. наступного року мають бути розроблені нові механізми та пропозиції. Крім того, що залишили чинною систему для спрощенців, були підтримані пропозиції щодо податкових канікул для підприємств з обігом до 3 млн грн... буде застосовуватися та сама процедура, яка існувала перед цим", - наголосив нардеп, підкресливши, що "податок на прибуток цих підприємств збиратися не буде і буде залишатися у суб'єктів для їх власного розвитку".