ua en ru

ВР схвалила реорганізацію Комісії у справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної війни

ВР схвалила реорганізацію Комісії у справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної війни Фото: Верховна Рада України

За проект проголосували 229 депутатів

Верховна Рада України підтримала за основу і в цілому проект постанови №5688 "Про Комісії у справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. При Верховній Раді України". За документ після декількох спроб проголосували 229 депутатів ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, проектом передбачається реорганізувати Комісію у справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. Шляхом створення нового спеціалізованого підрозділу у справах колишніх партизанів у складі Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Міністерства соціальної політики України.

Зазначається, що прийняття проекту постанови та його реалізація не потребуватиме додаткових витрат з Державного бюджету України.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала у другому читанні законопроект №3728 "Про внесення змін у закон" Про Статут внутрішньої служби Збройних сил України "(щодо документального оформлення травми (каліцтва, поранення, контузії) учасникам АТО)".