ua en ru

ВР на поточному тижні розгляне більшість нових проектів законів

Верховна Рада України (ВР) розгляне на цьому тижні більшість нових проектів законів. Про це на погоджувальній раді заявив спікер ВР Володимир Рибак, передає кореспондент РБК-Україна.

"На поточний пленарний тиждень запропоновано у проекті порядку денного 125 питань. У нас є можливість суттєво оновити поряок денний, враховуючи прийняття великої кількості законів нами минулого тижня. Тому у нас на цей тиждень пропонується велика частина нових проектів законів", - заявив він.

За словами спікера, 45 проектів законів ініційовані урядом. Основна частина проектів законів підготовлені депутатами: "Більше половини проектів постанов стосуються святкування пам'ятних дат. Тому це питання необхідно вирішити".

Спікер повідомив, що в середу в парламенті після обіду пройдуть парламентські слухання на тему виконання судових рішень: "Це важливе питання, тому ми пропонуємо комітети взяти участь у цьому пленарному засіданні".

Читайте також: ВР 24 травня розгляне звіт про бюджет 2012 р. і про ТСК з розслідування порушень на парламентських вибору.