ua en ru

ВР на поточному пленарному тижні розгляне законопроект про скасування податкової міліції

Верховна Рада України (ВР) на пленарному тижні (30 листопада - 3 грудня) планує розглянути проект закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо скасування податкової міліції» (реєстр № 7073). Про це йдеться у розкладі засідань ВР на 30 листопада - 3 грудня, опублікованому на офіційному сайті парламенту.

Також парламентарі мають намір розглянути наступні акти: проект закону «Про доступ до публічної інформації» (№2763) (повторне друге читання), проект закону «Про ратифікацію угоди між Україною та Іспанією щодо врегулювання та упорядкування трудових міграційних потоків між двома державами» (№0187), проект закону «Про внесення змін до статті 14 закону України "Про державну службу" (щодо посилення відповідальності посадових осіб)» (№6440), проект постанови «Про заходи щодо стримування темпів зростання цін на продукти харчування першої необхідності» (№7076), проект закону «Про ринковий нагляд і контроль продукції (друге читання)(№ 6694).

Також планується включити до порядку денного проект закону «Про внесення змін до закону України "Про прожитковий мінімум" щодо формування споживчого кошику» (№7297).