ua en ru

Зростає загроза "диверсійної війни в тилах сил АТО, - ІС

Зростає загроза "диверсійної війни в тилах сил АТО, - ІС Фото: керівник ІС Дмитро Тимчук

Почастішали випадки мінування місцевості силами ДРГ бойовиків

У Донецькій та Луганській областях зростає загроза "диверсійної війни в тактичних тилах сил антитерористичної операції. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний супротив" (ІС) Дмитро Тимчук.

"Зростає загроза "диверсійно-терористичної війни" в тактичних тилах сил АТО (про що група ІС попереджає з осені 2014 р.), де наростає кількість зафіксованих обстрілів і випадків мінування місцевості силами ДРГ бойовиків. Фактично лінія розмежування прозора, обійти будь-блок-пост сил АТО для групи підготовлених диверсантів не становить праці", - написав Тимчук.

При цьому, за його словами, у прилеглих до території ДНР районах ситуацію погіршує позиція керівництва ДонОДА щодо "спрощення пропускного режиму в зоні АТО".

"У зв'язку з цим актуальна загроза перенесення "диверсійної війни" в оперативно-тактичні тили сил АТО, що зробить уразливими органи військового управління, комунікації та систему логістики українських військ", - зазначив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течении прошедших суток российско-террористические войска о...

Posted by Дмитрий Тымчук on 8 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше в ІС назвали "розвідкою боєм" наступ бойовиків 3 червня під Мар'їнкою Донецької області.