ua en ru

Біля метро "Лісова" у Києві сталися вибухи, горів автомобіль

Біля метро "Лісова" у Києві сталися вибухи, горів автомобіль Фото: поліція

Очевидці події стверджують, що стався вибух

У Києві на Броварському проспекті біля станції метро "Лісова" сталося загоряння автомобіля на ходу. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

"Прямо зараз сталося загоряння автомобіля (на ходу) біля станції метро Лісова. На місці працюють бійці пожежної охорони ДСНС. Інші ж очевидці стверджують, що стався вибух, відразу після якого двоє молодих людей у синій формі камуфляжу втекли в бік міста Бровари. Інформація перевіряється", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що рух у бік виїзду з Києва утруднено.

Прямо зараз сталося загоряння автомобіля (на ходу) біля станції метро Лісова. На місці працюють бійці пожежної охорони #ДСНС. Сподіваємося, що обійшлося без постраждалих. Інші ж очевидці стверджують, що стався вибух, відразу після якого двоє молодих людей у синій формі камуфляжу втекли в бік міста Бровари. Інформація перевіряється. Рух у бік виїзду з Києва ускладнено. Відео: Вилиам

Опубліковано Київ Оперативний 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на вулиці Академіка Заболотного 28 січня 2018 року сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої згоріли чотири автомобілі. Зазначено, що водій вантажного автомобіля Scania рухався по вулиці Академіка Заболотного від Столичного шосе у бік Одеської траси.

Як встановили правоохоронці, на перехресті вулиць Академіка Заболотного та Івана Сірка водій вантажного транспортного засобу не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металеву опору, яка розміщена на розділювальній смузі.