ua en ru

Біля Гнутового на міні підірвався трактор, поранено чоловіка

Біля Гнутового на міні підірвався трактор, поранено чоловіка Фото: вибух стався на полі в с. Черненко

42-річний фермер із Талаківки отримав різані рани голови

Біля прифронтового Гнутового Донецької області на міні підірвався фермер, який орав поле на тракторі. У результаті вибуху 42-річний житель Талаківки отримав різані рани голови, повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Зазначено, що близько 9:30 до Волноваського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків міської лікарні Маріуполя про те, що до них доставлено чоловіка з різаними ранами лобової області. Йому надали медичну допомогу та вже відпустили додому.

Правоохоронці з'ясували, що мешканець Талаківки орав поле у с. Черненко, що біля прифронтового Гнутового, за проханням фермера.


"Постраждалий бачив таблички з написом "Міни", але проігнорував попередження. Свій вчинок пояснив тим, що чомусь подумав, що поле вже розміновано", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 КК (замах на умисне вбивство). Триває слідство.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 2 травня 2016 року, в результаті бойових дій жоден із українських військовослужбовців не загинув, одного було поранено.