ua en ru

Війська РФ в Криму відпрацьовують на навчаннях знищення кораблів НАТО

Війська РФ в Криму відпрацьовують на навчаннях знищення кораблів НАТО Фото: Чорноморський флот РФ

РФ продовжує провокаційні військові заходи проти України та країн чорноморського басейну

Війська Російської Федерації в Криму відпрацьовують на навчаннях знищення кораблів НАТО. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, російське окупаційне командування на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим продовжує провокаційні військові заходи проти України та країн чорноморського басейну.


"З 5 квітня ц.р. на території Криму проводяться військові навчання підрозділів 15 окремої берегової ракетно-артилерійської бригади (Севастополь) Берегових військ ЧФ РФ. Під час навчань відпрацьовується розгортання рухомих берегових ракетних комплексів для виявлення та умовного знищення кораблів країн-членів НАТО, що перебувають у західній частині акваторії Чорного моря (район пункту базування Варна ВМС Болгарії)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на цей час у західній частині акваторії Чорного моря проводяться спільні заходи бойової підготовки НАТО типу PASSEX за участю кораблів ВМС Болгарії, Канади (фрегат з керованою ракетною зброєю Fredericton) та Туреччини (фрегат КРЗ Kemalreis, ракетний катер Karayel і сторожовий катер Kilimli).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області бойовики навмисно втопили 4 БМП.