ua en ru

Відновлено рух поїздів по підірваному в червні мосту через Сіверський Донець

Відновлено рух поїздів по залізничному мосту через річку Сіверський Донець, який був підірваний на початку червня.

Відновлено рух поїздів по залізничному мосту через річку Сіверський Донець, який був підірваний на початку червня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Залізничники відкрили рух поїздів по парній колії залізничного мосту через річку Сіверський Донець, що на 442 км перегону Ямпіль - Сіверськ Донецької залізниці", - йдеться в повідомленні.

Працівники структурних підрозділів залізниці відбудували міст в стислі терміни за тимчасовою схемою, тому з 7 серпня поїзди слідують за ним з обмеженням швидкості руху до 15 км/ч.

Під час ремонтних робіт залізничники замість зруйнованої залізобетонної прогонової будови тимчасово застосували металеву.
Раніше повідомлялося, що відновлення руху по цьому мосту було необхідно для забезпечення перевезень солі ДП "Артемсіль" в напрямку станції Красний Лиман.

Нагадаємо, рух по мосту було закрито в червні цього року через вибух, в результаті якого були пошкоджені парна і непарна колії.

Зараз фахівці розробляють проект капітального відновлення моста через Сіверський Донець. За підрахунками, капітальний ремонт обійдеться залізничникам у 6 млн грн.