ua en ru

Вісім співробітників Мін'юсту за півроку отримали десятки мільйонів гривень премій, - розслідування

Вісім співробітників Мін'юсту за півроку отримали десятки мільйонів гривень премій, - розслідування Фото: Мін'юст (УНІАН)

За півроку вісім співробітників Мін'юсту отримали понад 23 млн гривень премій

У перші 6 місяців 2017 року вісім співробітників Міністерства юстиції України отримали понад 23 млн гривень премій. Про це йдеться у відповіді Мін'юсту на запит про високу зарплату одного із співробітників відомства, передає "Слово і діло".

"Щодо повідомлення про суттєві зміни в майновому стані зазначаємо, що інформація, представлена заступником директора департаменту - начальником відділу примусового виконання рішень департаменту державної виконавчої служби Мін'юсту Іриною Ярушевской, відповідає дійсності", - йдеться у відповіді Мін'юсту.

Зазначено, що Ярушевская за червень отримала зарплату разом з винагородою в розмірі 1,815 млн гривень. Крім неї, ще сім отримали грошові виплати, що перевищують 1 млн грн. Найбільше з цього списку отримав головний держвиконавець відділу примусового виконання рішень департаменту держвиконавчої служби Мін'юсту Іван Нещадим - 8 млн 862 тис. 19 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за прогули засідань Верховної Ради України з заробітної плати нардепів за 7 місяців 2017 року відняли 3,5 млн гривень.