ua en ru

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України

Київське "Динамо" провело ще один слабкий поєдинок в національному чемпіонаті. У матчі з "Ворсклою" кияни змогли зрівняти рахунок лише в доданий час.

Київське "Динамо" провело ще один слабкий поєдинок в національному чемпіонаті. У матчі з "Ворсклою" кияни змогли зрівняти рахунок лише в доданий час.

29 вересня, 19:00
Полтава, "Ворскла"
Ворскла - Динамо, 2:2
Гол:
Яхович, 33, Громов, 45 (з пенальті) - Беланда, 41, Аруна, 90+1
Ворскла: Непогодов, Даллку, Громов, Маркоскі, Чеснаков, Яхович, Сапай, Пердута, Курилов, Реюенок, Міщенко
Динамо: Коваль, Сілва, Драгович, Хачеріді, Макаренко, Вукоєвич, Велозу, Гусєв, Беланда, Ярмоленко, Ідейє

Звучить фінальний свисток.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України90+1 хв. Рятується "Динамо"! Після подачі з флангу Аруна зумів прийняти м'яч і в падінні пробити по воротах.

89 хв. Тільки зараз пройшов навіс у карний майданчик "Ворскли". Після пасу Ленса Мбокані з офсайду завдавав удару головою.

87 хв. Дуже слабо виглядає "Динамо". Абсолютно незрозуміло яким чином вони збираються рятувати гру.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України83 хв. Замість Міщенка з'являється Скляр.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України79 хв. Драгович отримав попередження за зайві розмови з суддею.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України77 хв. Сапай за футболку прихопив Ленса.

74 хв. Дуже безпорадно виглядає "Динамо" в атаці. Ясно, що вони в меншості. Але маючи таких гравців попереду, так одноманітно атакувати треба вміти.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України70 хв. У "Ворскли" Янузі поміняв Яховича. А у киян Аруна вийшов замість Гусєва.

67 хв. "Динамо" безрезультатно штурмує штрафний майданчик "Ворскли". Захист полтавчан з усіма подачами справляється.

63 хв. Розкрилася гра. "Динамо" всіма силами атакує, чим користується "Ворскла", постійно втікаючи в контратаки.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України59 хв. Ризикує Блохін - замість Вукоєвича виходить Ленс.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України56 хв. Маркоскі кілька разів наблизився до Велозу, який подавав штрафний. І в цій же подачі Ярмоленко забиває з офсайду, з чим не згоден Вукоєвич, який також попереджений суддею.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України55 хв. Мбокані змінює Беланда.

53 хв. Міщенко міг робити справи "Динамо" зовсім сумними. У Хачеріді він відібрав м'яч у штрафному "Динамо" і пробив по воротах, але Коваль відбив.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України51 хв. Ідейє підводить свою команду. Не в ігровому епізоді він вдарив під коліно Даллку. Годулян показує нігерійцю червону картку.

47 хв. Драгович спробував вивести Ідейє один на один зі своєї половини поля, але до м'яча першим встиг Непогодов.

Слідкуємо за другим таймом

А в інших матчах нашого чемпіонату "Говерла" виграла у Маріуполі у "Іллічівця" 1:0, "Карпати" обіграли 2:1 "Таврію", а "Металіст" веде у грі із запорізьким "Металургом" 1:0.

Ось такий от перший тайм. Відпочиваємо.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України45 хв. Артем Громов впевнено реалізує вирок!

43 хв. Вукоєвич зіграв рукою у власній штрафній при подачі кутового. Це пенальті!

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України41 хв. Зрівнює рахунок "Динамо". Гусєв віддав пас зліва в центр карного на Ярмоленка, але з його ударом впорався Непогодов. А ось, з добиванням Беланда у воротаря врятувати шансів було мало.

39 хв. Після подачі кутового першим на м'ячі був Хачеріді, але його удар головою пройшов значно вище воріт.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України35 хв. Хачеріді зірвав контратаку "Ворскли" в центрі поля.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України33 хв. "Ворскла" виходить вперед! Яхович вискочив один на один після пасу від центру поля. Коваль виходив на зустріч форварду, але той його впевнено перекинув.

31 хв. Вдалося киянам "вжати" полтавчан у свою штрафну, що створює велике напруження при будь-якій атаці. Але до моментів справа не доходить.

27 хв. Знову Беланда віддав в штрафну на Ідейє, але в того в останню мить з-під ніг захисники вибили м'яч.

23 хв. Беланда виводив Ідейє на ударну позицію, але Браун по воротах не влучив.

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України19 хв. Курилов заблокував прорив Ідейє у воротах "Ворскли".

Ворскла - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України17 хв. Макаренко класно обійшов Сапая, потім Курилова, який кинувся в підкаті. Але на падіння захисника суддя відреагував жовтою карткою за "малювання" штрафного.

13 хв. Чеснаков довго чекав, поки Непогодов забере м'яч після неточного пасу Ярмоленка. Так довго чекав, що його майже обікрав майже Ідейє.

9 хв. Поки, з перших хвилин можна виділити стартову активність "Ворскли" і нову зачіску Хачеріді. Тепер захисник "Динамо" повністю лисий.

5 хв. Небезпечно виконував штрафний з правого флангу Велозу, але Ідейє пробіг повз м'яча, а Курилов зміг вчасно скинути м'яч в руки Непогодова.

3 хв. Поки краще з м'ячем працює "Ворскла". Можна сказати, що ініціатива у господарів, але небезпечно це не виглядає.

Команди на полі. Можемо починати!

Добрий вечір, дорогі друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу "Ворскла" - "Динамо".

В минулому турі українського чемпіонату "Ворскла" грала в Донецьку з "Шахтарем". Резльтат візиту невтішний - поразка 0:3. Натомість, полтавчани змогли пройти далі в Кубку України. "Ворскла" грала вдома з "Волинню" та виграла 2:1, завдяки двом голам Дедечко.

А київське "Динамо" після поразки в Харкові важко виграло у "Карпат", коли Ідейе забив переможний гол лише наприкінці поєдинку. У кубковому матчі кияни приймали донецький "Металург" і не основним складом показало дуже непогану гру в атаці. При цьому, захист "Динамо" не показав своєї надійності. "Динамо" виграло 3:2. Забивали Гусєв і зробив дубль Ярмоленка.

Встого, "Динамо" і "Ворскла" зіграли між собою 34 гри. Звісно, історична перевага на боці киян - 26 перемог. "Ворскла" виграла лише три гри. Та ще п'ять матчів завершилися внічию.

У минулому сезоні "Динамо" і "Ворскла" обмінялися домашніми перемогами в один м'яч. У серпні 2012 року гол Громова в першому таймі приніс перемогу підопічним тоді ще Свистуна. А вже в березневому матчі в Києві вже кияни перемогли - єдиний гол на рахунку Домагоя Види.